ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ -ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΟΛΛΙΑ (ΓΡΗΓΟΡΗΣ)

Τι σημαίνει να είσαι άγιος; Άγιος γεννιέσαι ή γίνεσαι; Είχαν οι άγιοι πειρασμούς; Γιατί προσκυνούμε τα λείψανά τους; Έχουν νόημα τα τάματα στους αγίους; Υπάρχουν σήμερα άγιοι; Με τόσες αμαρτίες μπορώ να γίνω άγιος; Η αγιότητα με αφορά προσωπικά; Είναι η αγιότητα απλώς μία ηθική κατάσταση ή αποτελεί πρόταση ζωής;

Ερωτήματα που πηγάζουν από μία εσωτερική υπαρξιακή αναζήτηση. Ερωτήματα που σε άνυδρους καιρούς δηλώνουν την ανάγκη για εύρεση αληθινού νοήματος. Απορίες που γεννιούνται στον κάθε άνθρωπο που προσεγγίζει με αγνά αισθήματα τον Χριστό και την Εκκλησία.
Σκοπός του βιβλίου είναι να εκφραστεί το πνεύμα του Ευαγγελίου, των Πατέρων και της Ιεράς Παράδοσης της Εκκλησίας μας περί της αγιότητας, κεκαθαρμένο από προκαταλήψεις, συγχύσεις και φανατισμούς. Χωρίς καμία ηθικολογική διάθεση, παρουσιάζεται, υπό τη μορφή ερωταποκρίσεων, ένα ορθόδοξο χριστιανικό φρόνημα, που αφορά όλους εκείνους που ποθούν να θέσουν ως κέντρο της ζωής τους τον Χριστό, με τη βεβαιότητα ότι ο άγιος είναι μάρτυρας της θείας Χάριτος και της παρουσίας του Θεού μέσα στον κόσμο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).

Διαθέσιμο 1 μόνο αντίτυπο. 290 σελίδες. 14,00 / 7,00€ (50%)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *