ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ -ΣΑΚΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ (ΙΩΛΚΟΣ/ REAL NEWS 2018)

Το βιβλίο διαθέτει ένα ακατάλυτο προνόμιο. Το προνόμιο ότι γράφτηκε από έμπειρο δημοσιογράφο που έζησε τα γεγονότα. Αυτά που το καθιστούν αδιάψευστο ντοκουμέντο μιας κρίσιμης όσο και ιστορικής καμπής της Ελλάδας.

Πρωτοδημοσιεύθηκε σε συνέχειες στην εφημερίδα Το Βήμα από καθήκον κι ανάγκη εξιστόρησης μιας εποχής, που κατέλιπε μόνο συμφορές στην Πατρίδα, πόνους και δάκρυα στο Λαό. Οι πρωταγωνιστές της 21ης Απριλίου, οι αντίθετοι, τα θύματα, αυτοί που εξαπατήθηκαν, αυτοί που υπέφεραν από τη δικτατορίαελεύθερα και ανεμπόδιστα διατύπωσαν τις απόψεις τους. Όλες οι επιστολές συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο αυτό, όπως ακριβώς τις συνέταξαν οι αποστολείς κι όπως δημοσιεύθηκαν στην παραπάνω εφημερίδα. Χωρίς προκατάληψη, χωρίς παράλειψη οποιασδήποτε θέσης, γνώμης κι αντίθεσης.

Αυτά και μόνο τα στοιχεία αποτελούν ζώσα ιστορία. Καθιστούν το βιβλίο πολύτιμο και πειστήριο μιας τραγικής περιόδου, της Επταετίας, της οποίας τις επιπτώσεις όπως συμβαίνει σε περιόδους ασυδοσίαςεκτροπής και παρανομιών πλήρωσε (και ακόμη πληρώνει) ο λαός και η Δημοκρατία.

303 σελίδες. 17,00 / 2,00€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *