ΒΙΒΛΙΚΑ Ο ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ -BARRY BEITZEL (ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗ 2007)

Ένα ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό των λαών και των χωρών της Βίβλου.

Η ανάγκη της καλύτερης κατανόησης της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης ήταν το κίνητρο δημιουργίας αυτού του βιβλίου.Τα Ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης, μεγάλο μέρος της διδασκαλίας του Χριστού πρέπει να συσχετιστεί με τον τόπο που βρίσκονταν κάθε στιγμή. Η ουσία του κηρύγματος του Ευαγγελίου είναι ότι ο Θεός έγινε άνθρωπος σε μια καθορισμένη χρονική στιγμή και σε ένα συγκεκριμένο τόπο. Αν δεν γνωρίζουμε το περιβάλλον των βιβλικών τόπων, δεν θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε το βαθύτερο νόημα της Καινής Διαθήκης.

Μπορεί τα βιβλικά κείμενα να έχουν μείνει απαράλλακτα από την αρχαιότητα, αλλά η γνώση μας για τον βιβλικό κόσμο προοδεύει διαρκώς. Και έτσι ικανοποιείται η αμείωτη περιέργεια του ανθρώπου για το σκηνικό όπου διαδραματίστηκε «η παλαιότερη ιστορία του κόσμου».

Μια πολυτελής έκδοση που σας ταξιδεύει στον κόσμο της Βίβλου, αποκαλύπτοντας κάθε άγνωστη πτυχή, λύνοντας κάθε απορία και πλουτίζοντας τη γνώση σας.

Οι βιβλικοί λαοί και χώρες, οι θρύλοι και τα ιστορικά γεγονότα ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια σας, σε ένα νοερό ταξίδι που ξεκινάει 2.000 χρόνια πριν από τη γέννηση του Χριστού και φτάνει στις μέρες μας, με τις πιο σύγχρονες ανακαλύψεις της αρχαιολογικής και θεολογικής επιστήμης.

Το βιβλίο περιέχει ΘΗΚΗ (έχει μικρές φθορές εξωτερικά. Το βιβλίο είναι τέλειο, ολοκαίνουργιο). ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ. 576 σελ. ΣΧΗΜΑ 34Χ26 εκ. 240/ 70€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *