Η ΕΝ ΓΛΩΣΣΑΙΣ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ -ΚΩΣΤΑ ΔΡΑΓΚΙΩΤΗ (ΟΡΟΣ 2023)

Δύο θεολογικές μελέτες περιλαμβάνονται:

1) Η ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Σκοπός αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι η διαπραγμάτευση θέματος “η οδός προς το άδυτον του Θεού”, προκειμένου να ωθηθεί, το κατά δύναμιν, καθένας που επιποθεί να πλησιάσει Εκείνον που τον έπλασε. Προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω σκοπός, χρησιμοποιήθηκαν αποφθέγματα αγίων ανθρώπων του Θεού, που αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση για εμάς.
Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι για να φτάσει κάποιος χάριτι Θεού στη θέωση πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του ότι υπάρχουν κάποιες αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις προκειμένου να επιτευχθεί ο ιερός αυτός σκοπός.
2) ΤΟ ΒΙΒΛΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΟΛΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ, ΑΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΣΟΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥ/ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΟΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΒΙΩΣΑΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΟΛΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ. Σχήμα 17χ24 εκ. 414 σελ. 25€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *