Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ -ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΡΟΥΣΑΕΥΣ (ΘΡΙΑΜΒΟΣ)

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ -ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γ. ΠΡΟΥΣΑΕΥΣ (ΘΡΙΑΜΒΟΣ). Ο Απόστολος Γ. Προυσαεύς, μας διηγείται στο βιβλίο του με απλότητα και συναρπαστικά τις φοβερές και τραγικές του περιπέτειες κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου και της Κατοχής, που τελικά τον βοήθησαν να πάρει το δρόμο της Επιστροφής στο Χριστό. Γράφει ο ίδιος σχετικά:
«Όλη αυτή την περιπέτεια της φυλακής ο Θεός την επέτρεψε για να με ξυπνήσει από το λήθαργο της αυτοπεποίθησης και αδιαφορίας, που έδειχνα ως τα τώρα στις πολλαπλές προσκλήσεις του Θεού. Ακόμα να μου δείξει τη δύναμή Του και την παρουσία Του στη ζωή μου. Και να μάθω από δω και πέρα να μην Τον περιφρονώ ούτε να Τον παραμερίζω, αλλά να τον εμπιστεύομαι απόλυτα και να περιμένω τις λύσεις των προβλημάτων μου από Αυτόν.»
Διαβάζοντας την ιστορία του Απόστολου, παρατηρείς την αγάπη του Θεού, που κάνει ό, τι μπορεί για να φέρει τον άσωτο πίσω στο Πατρικό σπίτι.  Κι ότι αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας δεν είναι τυχαία. Ο στόχος του Θεού είναι να σώσει τον αμαρτωλό, δείχνοντάς Του την αμαρτωλότητά του και τη θυσία του Χριστού στο Σταυρό ,για να μετανοήσει και να πιστέψει στη σωτηρία που του προσφέρει  δωρεάν. 80 σελ. 3,00€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *