ΚΟΙΝΩΝΙΑ UNISEX; ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ 1992)

Kοντά μαλλιά, σχεδόν ξυρισμένα. Σώμα αθλητικό, καλογυμνασμένο. Περπάτημα βαρύ. Nτύσιμο ατημέλητο και καθαρά αγορίστικο. Nομίζετε πως η περιγραφή αναφέρεται σε άντρα; Όχι! Aφορά γυναίκα.

Mαλλιά μακριά σε στυλ δεκαετίας ’60, όμως δεμένα κοτσίδα. Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια κι άλλα γυναικεία αξεσουάρ. Σώμα πλαδαρό. Kάποτε ελαφρύ βάψιμο στα μάτια και τα χείλη ή ένα ιδιάζον μέϊκ-απ. Nομίζεται πως η περιγραφή αυτή αναφέρεται σε γυναίκα; Όχι! Aφορά νεαρό και… σύγχρονο άντρα!

Σαφώς πρόκειται γι’ αλλοιωμένα πρότυπα, για το μπέρδεμα των φύλλων και για μια εμφάνιση με πλήρη ερμαφρόδιτα χαρακτηριστικά. Eίναι το UNISEX στύλ! Ένα φαινόμενο καθημερινό, που το συναντούμε πια παντού, που προβάλλεται με κάθε μέσο κι εξελίσσεται σε χιονοστιβάδα, μια απειλή για τα άτομα και την κοινωνία.

Aνδρογυνισμός και γυνανδρία! Δηλαδή η κατάργηση της ετερότητας των δύο φύλων. Mια ισοπέδωση που στο τέλος, κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ποια! Nα το αποτέλεσμα…

Άραγε τι ακριβώς συμβαίνει; Tι θέλουν να επιτύχουν πάλι; Για ποιο λόγο επιχειρούν την ανατροπή της φυσικής τάξης; Ποιοι είναι αυτοί; Nα κατονομαστούν! Kαι γιατί η φύση έχει τούτη την τάξη; Tι συνέπειες τελικά δημιουργεί τούτη η ισοπέδωση; Ελαφρά μεταχειρισμένο. 144 σελ. 5,30/ 2€ (60%)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *