ΜΟΝΟ ΕΦΤΑ ΜΕΡΕΣ -CHARLES SHELDON (1968)

Έχεις Μόνο Εφτά Μέρες…

H αξία του βιβλίου έγκειται στο γεγονός ότι, ενώ το έργο με την απίθανη  πλοκή του φαίνεται σαν μυθιστόρημα, στην πραγματικότητα είναι η αληθινή ιστορία του Ροβέρτου Γκαρντύ, που είναι ένας στεγνός και τυπικός χριστιανός, ο οποίος παραπονιέται για την εκκλησία και την ηγεσία της. Είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, τόσο όμως γεμάτος με τις φιλοδοξίες του, ώστε παραμελεί τη σύζυγο και τα παιδιά του. Όταν όμως του μένουν μόνο επτά μέρες για να ζήσει, αρχίζει να σκέπτεται πώς να ξοδέψει την κάθε μια μέρα απ’ αυτές…

Στην τελευταία αμερικάνικη έκδοση αυτού του βιβλίου αναγράφεται: «Αυτό το “χαμένο“ κλασικό βιβλίο, αν και για πάνω από 100 χρόνια ήταν σχεδόν εξαφανισμένο, τώρα έχει “εκσυγχρονιστεί“ για να μπορεί να το απολαύσει ο σημερινός αναγνώστης. Τα κλασικά έργα του Charles Sheldon δεν πρέπει να λείψουν από τη βιβλιοθήκη κανενός»!

Ο Charles Sheldon (1857-1946) υπήρξε ένας κοινωνικός μεταρρυθμιστής, που ήταν γνωστός κυρίως από το συγγραφικό του έργο και το μπεστ-σέλερ μυθιστόρημά του ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ (1897). Για μια μεγάλη περίοδο ήταν ποιμένας στην Topeka του Κάνσας  των ΗΠΑ. ΄Ηταν υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κοινωνικών υπηρεσιών για τους Αφροαμερικάνους. ΄Εδινε έμφαση στην ανάγκη εφαρμογής τής χριστιανικής πίστης στην καθημερινή ζωή.

176 σελίδες. 15,00/ 4,00€ (73%)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *