ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ -ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (NEW ERA PUBLICATIONS)

Μια εργασία αναφοράς που παρουσιάζει η Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

Το “Σαηεντολογία: Θεολογία και Πρακτική μιας Σύγχρονης Θρησκείας” είναι ένα καινούριο βιβλίο που εξηγεί με πληρότητα τα δόγματα της θρησκείας της Σαηεντολογίας και τις δραστηριότητες των οπαδών της.

Το βιβλίο, για να συσχετίσει τις θρησκευτικές αρχές της Σαηεντολογίας, αρχίζει με μια ανάλυση και ερμηνεία του τί είναι πραγματικά θρησκεία–παρέχοντας έναν εφαρμόσιμο, πλήρη και έγκυρο ορισμό ο οποίος ενσωματώνει τα βασικά χαρακτηριστικά που είναι κοινά σε όλες τις μεγάλες θρησκείες. Αυτό το αρχικό κεφάλαιο βασίζεται στα συμπεράσματα των μεγαλύτερων αυθεντιών στο χώρο της θρησκείας καθώς και στο διεθνές δίκαιο.
Από αυτό το σημείο αναφοράς, το βιβλίο παρέχει μια λεπτομερή περιγραφή όλων των θεμελιωδών πλευρών της Σαηεντολογίας, στις οποίες περιλαμβάνονται η εκκλησιαστική δομή της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας, οι υπηρεσίες και οι τελετές της καθώς και οι πολλές κοινωνικές δραστηριότητες που υποστηρίζει σε διεθνές επίπεδο.

Από την ημέρα που εκδόθηκε το βιβλίο έχει ζήτηση και εξελίσσεται γοργά σε ένα θεμελιώδες κείμενο για τη διδασκαλία του θέματος της θρησκείας.

Κανονικά εξαντλημένο. Διαθέσιμο 1 αντίτυπο. Μεγάλο μέγεθος. Σκληρό δέσιμο. 287 σελίδες. 5,00€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *