ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ -Annie Kirkwood

“Το βιβλίο αυτό περιέχει μια σειρά «ομιλιών», όπως δόθηκαν από την Παναγία σε μια γυναίκα του Τέξας, από το 1987 ως το 1991.
Στη Φατιμά, από τη Λούρδη, και πιο πρόσφατα (στη Μήτζουγκαρι, η Παναγία μίλησε μέσ’ από θαυματουργικές εμφανίσεις. Τώρα έρχεται μ’ ένα μήνυμα για «Όλους τους Λαούς του Κόσμου».
Η Παναγία προβλέπει ειδικές αλλαγές στη Γή μέσα σ’ αυτή τη δεκαετία που θα επηρεάσουν το κάθε άτομο πάνω στον πλανήτη. Παρακινεί όλους τους λαούς, άσχετα απ’ τον πολιτισμό, ή τα πιστεύω τους, ν’ ανοίξουν το μυαλό και την καρδιά τους στο Θεό. Η Παναγία εξηγεί το πως να ζούμε συνειδητά την παρουσία μας και το σκοπό μας εδώ επάνω στη Γή, και πως να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας για την επανείσοδό μας μέσα στον πνευματικό κόσμο μετά το φυσικό θάνατο. Οι εύγλωττες συζητήσεις της Παναγίας πάνω στην αγάπη, την ενέργεια, την αλήθεια και την προσευχή – κι ένα ειδικό μήνυμα προς τις οικογένειες – αποκαλύπτουν μια παγκόσμια Μητέρα με απεριόριστη αγάπη για τον Άνθρωπο. «Αγαπώ όλους τους λαούς του κόσμου. Θέλω το κάθε άτομο ν’ αυξήσει την ικανότητα του ν’ αγαπά όλους τους ανθρώπους σ’ αυτόν τον κόσμο κι όλα τα πλάσματα σε όλους τους κόσμους”. (από την περιγραφή του βιβλίου).

Διαθέσιμα 10 αντίτυπα. 279 σελίδες. 10,00 / 3,00€ (70%)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Τα 10 αντίτυπα μαζί από 100 μόνο 18€ (82%)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *