ΤΟ ΣΕΞ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ – 2 ΤΟΜΟΙ- SAUL ROSENTHAL (ΖΕΝΟΦΙ)

ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Το βιβλίο αυτό βοηθάει όσους και όσες πέρασαν τα σαράντα, αλλά και τους νεότερους, να απολαμβάνουν με πληρότητα το φυσικό δικαίωμα, την ύψιστη μορφή επικοινωνίας του ανθρώπου – το σεξ. Για πολλούς ανθρώπους η κάμψη της σεξουαλικής δραστηριότητας κατά τη μέση ηλικία ή και αργότερα είναι αποτέλεσμα τόσο ψυχολογικών, όσο και βιολογικών παραγόντων, που είναι εύκολα αναστρέψιμοι.
Στο SEX ΜΕΤΑ ΤΑ 40 ο δρ. SAUL H. ROSENTHAL προσφέρει πρακτικές, απλές στην εφαρμογή τους, συμβουλές, βασισμένες στη μακρόχρονη συμβουλευτική του εργασία με χιλιάδες ανθρώπους. Με άμεσο και σαφή τρόπο ο δρ. ROSENTHAL αναλύει τις επιπτώσεις που έχουν στη σεξουαλικότητα διάφοροι παράγοντες σχετικοί με την υγεία, όπως εμμηνόπαυση, υπερτροφία του προστάτη και άλλα προβλήματα, που παρουσιάζονται όσο προχωράει η ηλικία. Αποκαλύπτει τις αιτίες, αλλά και τη θεραπεία της μειωμένης σεξουαλικής ικανότητας. Εξετάζει την επίδραση του διαβήτη, της υπέρτασης, της αρθρίτιδας και της χρήσης του αλκοόλ στη σεξουαλικότητα. Προσεγγίζει κριτικά σύγχρονες ιατρικές μεθόδους, όπως η θεραπευτική αγωγή που βασίζεται στη χορήγηση οιστρογόνων και τεστοστερόνης. Επεξηγεί επίσης τις παρενέργειες
φαρμάκων που χορηγούνται σε πολλές περιπτώσεις.
Ένα εκτεταμένο τμήμα του βιβλίου είναι αφιερωμένο στις ψυχολογικές παραμέτρους της σεξουαλικότητας των ώριμων ανθρώπων. Προτείνονται δημιουργικοί τρόποι και νέες τεχνικές που αποσκοπούν στην αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης και στη διατήρησή της για πολλά χρόνια.
Ο δρ. SAUL H. ROSENTHAL είναι ιδρυτής του Κέντρου Σεξουαλικής Αγωγής του Σαν Αντόνιο, Τέξας, όπου και εργάζεται ως θεραπευτής. Είναι μέλος της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Ένωσης, καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τέξας και απόφοιτος του HARVARD COLLEGE και του HARVARD MEDICAL SCHOOL. 

Έκδοση εφημερίδας.

Διαθέσιμο 1 σετ. 334 σελίδες. 17,00 / 2,00€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *